20,000 zaposlenika iz 27 zemalja

ima pristup ovom tečaju na LMS-ovima svojih tvrtki.

Neki od klijenata koji su nam ukazali povjerenje

Pogledajte jednu lekciju

Lekcija 8: Umnožavanje stresa

Zašto baš animirani online tečaj?

Prilagođen je gustim rasporedima - kratke lekcije koje se lako uklapaju u dnevni raspored. Ukupno trajanje tečaja - 1 sat.

Uvijek dostupan - ljudi se mogu vraćati tečaju u cjelini, ali i pojedinačnim lekcijama, kada za tim imaju potrebu.

Zanimljiv je i zabavan za gledati - animacija olakšava razumijevanje i zadržavanje pažnje te skraćuje vrijeme konzumiranja sadržaja.

Prezentirano je na način koji poboljšava zadržavanje i primjenu (konkretni primjeri, kvizovi, materijali za preuzimanje).

Profesionalni savjet

Kako biste postigli najbolje rezultate učenja, preporučamo kombiniranje online tečaja s grupnom radionicom.

Inspirirajte se!

Uklopite ovaj tečaj u svoje programe razvoja talenata ili menadžmenta.

Ušteda vremena i novca – možete pokriti više tema u programu korištenjem ovog tečaja kao dodatka.

Fleksibilnost - koristite zajedničke sesije samo za raspravu i praksu, a ovaj tečaj omogućite sudionicima da sami gledaju kao pripremu za rad u učionici.

Individualizacija – nisu svi sudionici podjednako zainteresirani za sve teme. Možete izaći u susret onima koji su zainteresirani za upravljanje stresom tako da im ponudite ovaj tečaj da ga pogledaju sami, bez potrebe da temu uključite kao jedan od modula programa.

Kvaliteta učenja je viša kada je obuka usmjerena na interakcije, diskusiju o primjeni te vježbanje. Koristeći ovaj tečaj kao pripremu, imat ćete puno više vremena baviti se praktičnim primjerima, kao i za dijeljenje iskustava među polaznicima.

Što korisnici kažu o ovom tečaju?

Jelena Petrović

Organization and People Development Senior Expert, Erste Banka Srbija

Naši zaposlenici kažu da im je tečaj koristan i da se može primijeniti i na poslu i privatno. Prema njihovim riječima, tema je dobro obrađena, vrlo jasno i točno. Uvijek je važno naučiti kako se psihologija može koristiti u svakodnevnom životu, a korisno je i podsjetiti se s vremena na vrijeme kako si pomoći u stresnim situacijama. Jednoj kolegici tečaj je bio toliko slikovit i dojmljiv da je isti dan otišla na trening. Odličan je, za svaku preporuku!

Miodrag Dilparić

Koordinator za strateški razvoj ljudskih resursa, NLB Komercijalna banka

Zahvaljujući praktičnom i slikovitom pristupu, s puno konkretnih primjera, „Animirani tečaj upravljanja stresom“ ispunio je naša očekivanja.

Grupa zaposlenika iz HR-a, kao i interni treneri, bili su polaznici probnog tečaja i rezultati su izvrsni. Visoka prolaznost svjedoči o uspješnosti ovog video tečaja, a Milana je održala dodatnu i vrlo korisnu radionicu na kojoj nam je predstavila strukturu koju ćemo koristiti u budućnosti u radu sa zaposlenicima.

Plan nam je da kolege samostalno prođu tečaj, nakon čega ćemo na naknadnim radionicama razgovarati o specifičnim stresorima s kojima se svakodnevno susreću, kao i načinima primjene naučenog kroz animirani tečaj.

Osobno sam prošao tečaj i sudjelovao u organizaciji dodatne radionice, a suradnja s Milanom je od velike preporuke.

Milana nam je bila na raspolaganju da nas savjetuje kako najbolje iskoristiti tečaj, pokazala je fleksibilnost, ali i spremnost odgovoriti na sva naša pitanja vezana uz tehničke aspekte izvedbe.

Marina Atanasoski

People and Culture Manager, MTU Maintenance Serbia

Animirani tečaj upravljanja stresom donosi nam praktične alate za upravljanje stresom, kako na poslu, tako i u svakodnevnom životu. Međutim, ovo nije samo još jedan od tečajeva na temu stresa.

Ono što mi se najviše svidjelo je sadržaj koji zaokuplja pažnju, kao i animacija i vizualni elementi koji su zabavni i drže fokus. Jednostavan je za praćenje i razumijevanje, iako je temeljen na znanstvenim podacima.

Ovaj tečaj mi je pomogao da istražim osobne kapacitete da se izborim sa stresom, što je odlična priprema za bilo kakvo daljnje djelovanje u području dobrobiti (well-being).

Na tečaj se mogu vratiti kada god poželim jer se nalazi na našoj platformi za učenje i dostupan je svim zaposlenicima. Ovim rješenjem smo uklonili sve probleme oko organizacije treninga i pružili veću fleksibilnost u učenju.

Jedva čekam vidjeti što će novo LearningMakeover napraviti!

Jasna Vujanić

HR Manager, Snap One

Zaposlenici tvrtke Snap One imali su priliku pohađati hibridni model treninga upravljanja stresom u organizaciji LearningMakeover.

Putem platforme za e-učenje upoznali su se s osnovnim pojmovima vezanim uz stres, a tijekom radionice koja je uslijedila imali su priliku kroz grupni rad primijeniti najvažnije pojmove i unaprijediti svoje tehnike prevladavanja stresa. p>

Kolege su uživale u svim aktivnostima i učenju 🙂. Na praktičan i zabavan način naučili su kako se nositi sa stresom i kako ga prevladati.

Hvala puno Milani i Draganu na organizaciji ove radionice i divnoj suradnji, uživali smo i vidimo se opet na nekom sljedećem treningu 🙂

Marijana Žuvela

Senior Manager - Infrastructure, Data & Security, Canada

Vrlo korisno! Odlična svježa perspektiva i odlični savjeti.

Elena Kharitonova

HR and Organizational design practitioner, Russia

Ovaj tečaj je odličan i sve je dobro objašnjeno. Vrlo dobro objašnjeni svi ključni koncepti na jednom mjestu. Definitivno nešto o čemu treba razmišljati… Animacije i grafika su pridonijele tome da sadržaj bude zabavniji! :)

Marija Pantelić

CSR and business sustainability expert, speaker and ambassador for SMEs in Serbia.

U ovim vrlo izazovnim vremenima, kada se svi članovi naših timova na dnevnoj razini suočavaju sa stresom i neizvjesnošću, ovaj tečaj pruža alate koji su korisni i jednostavni za pamćenje, a pomažu nam da se izborimo sa stresom i izgradimo radno okruženje koje njeguje međusobno razumijevanje i podršku.

Mirjana Elez

HR professional, Assoc CIPD, Srbija

Jednostavan za praćenje, sjajne animacije i veoma zanimljivi uvidi u psihološke aspekte stresa!

Nebojša Predić

Automation Manager, Srbija

Inovativan tečaj sa nesvakidašnjim pristupom upravljanju stresom, nudi teorijski pristup i praktične primjere kako da se izborimo sa stresom. Ova tema mi je veoma važna i profesionalno i osobno. Prezentacija je savršeno uklopljena u vremenski okvir od 1 sata.

Dragana Stojanović

Category Manager, Srbija

Ovaj tečaj je veoma koristan i zanimljiv, naveo me je da sagledam svoj svakodnevni stres iz drugačije perspektive. Animacija je jako dobra i ostavlja vizualne impresije koje lako mogu rekreirati u mislima i trenutačno djelovati na stres koji osjećam. Svaka čast!

Sadržaj tečaja

 1. 1
  • Tehničke upute za praćenje tečaja

  • 1. Što je stres?

  • 2. Zašto postoji stres?

  • 3. Fiziološka obnova organizma

  • Kviz 1

 2. 2
  • 4. Kako možemo utjecati na svoje osjećaje?

  • 5. Promjena tumačenja situacije

  • 6. Negativno filtriranje

  • 7. Katastrofiziranje

  • Kviz 2

  • 8. Umnožavanje stresa

  • 9. Kako spriječiti umnožavanje stresa?

  • 10. Upravljanje očekivanjima

  • Kviz 3

 3. 3
  • 11. Podcjenjujemo li svoju sposobnost da se nosimo sa stresom?

  • 12. Zašto je važno razvijati svoje vještine i znanja?

  • 13. Što možemo kontrolirati, a što ne?

  • 14. Prihvaćanje stvari koje nisu pod našom kontrolom

  • Kviz 4

 4. 4
  • 15. Zaključak

Predavač

dr. sc. Milana Malešev

Milana ima gotovo dva desetljeća iskustva u kreiranju programa razvoja zaposlenika u korporativnom i javnom sektoru. Prvih 14 godina karijere provela je kao savjetnica u PwC-u. Predavač je na studijskim programima Chartered Institute of Personnel and Development iz Velike Britanije u regiji srednje i istočne Europe. Doktorirala je psihologiju iz područja neformalnog učenja na radnom mjestu. Završila je napredni stupanj racionalno-emotivno bihevioralne terapije (REBT). Sudjelovala je u kreiranju dodiplomskog i master programa Psihologija i biznis na FEFA u Beogradu.

Dostupnost i cena

Opcije:

1. Zaposlenici pristupaju našoj platformi. Cijena: 50eur po licenci za 6 meseci pristupa. Na temelju broja zaposlenika i moguće kombinacije s radionicama, možemo kreirati ponudu po vašoj mjeri.

2. Postavljanje tečaja na vašu Learning Management platformu. Na temelju broja zaposlenika i moguću kombinaciju s radionicama, pripremit ćemo ponudu prilagođenu vašim potrebama.