20,000 zaposlenih iz 27 zemalja

ima pristup ovom kursu na LMS platformama svojih organizacija.

Neke od kompanija koje su nam ukazale poverenje

Zašto baš animirani online kurs?

Odgovara zauzetim ljudima – kratke lekcije koje se lako uklapaju u dnevni raspored obaveza. Ukupno trajanje kursa - 1h.

Dostupnost – ljudi mogu da se vraćaju i kursu u celini, i pojedinačnim lekcijama, kada za tim imaju potrebu.

Drži pažnju i zabavan je za gledanje - animacija olakšava razumevanje i pamćenje, i skraćuje vreme potrebno za usvajanje sadržaja.

Koncipiran je na način koji olakšava pamćenje i primenu (konkretni primeri, kvizovi, materijali za preuzimanje).

Zavirite u kurs

Lekcija 8: Umnožavanje stresa

Profesionalni savet

Za postizanje najboljih rezultata učenja, preporučujemo kombinaciju online kursa sa grupnom radionicom.

Inspirišite se!

Uključite ovaj kurs u svoje programe za razvoj talenata ili menadžera.

Ušteda vremena i novca – možete da pokrijete veći broj tema tokom programa koristeći ovaj kurs kao dodatak.

Fleksibilnost – iskoristite zajedničke sesije samo za diskusiju i primenu, a ovaj kurs dajte polaznicima da odgledaju sami, kao pripremu za rad u učionici.

Individualizacija – nisu svi polaznici programa jednako zainteresovani za sve teme. Onima koji su zainteresovani za Upravljanje stresom možete da ponudite ovaj kurs da ga pogledaju sami, bez potrebe da temu uključite kao jedan od modula programa.

Kvalitet učenja je viši kada obuke uključuju visok nivo interakcije, diskusiju o primeni i vežbanje. Kada polaznici pogledaju ovaj kurs pre obuke, imaćete mnogo više vremena da se bavite praktičnim primerima, kao i za deljenje iskustva među polaznicima.

Šta kažu korisnici o ovom kursu?

Marina Atanasoski

People and Culture Manager, MTU Maintenance Serbia

Animirani kurs Upravljanje stresom donosi nam praktične alate za upravljanje stresom, kako na poslu, tako i u svakodnevnom životu. Međutim, ovo nije samo još jedan od kurseva na temu stresa.

Ono što mi se najviše dopalo je sadržaj koji zaokuplja pažnju, kao i animacija i vizuelni elementi koji su zabavni i drže fokus. Jednostavan je za praćenje i razumevanje, iako je zasnovan na naučnim podacima.

Ovaj kurs mi je pomogao da istražim lične kapacitete da se izborim sa stresom, što je odlična priprema za bilo koju narednu akciju u oblasti dobrobiti (well-being).

Na kurs mogu da se vratim kad god poželim, jer se nalazi na našoj platformi za učenje i dostupan je svim zaposlenima. Ovim rešenjem smo eliminisali sve probleme oko organizacije treninga i pružili veću fleksibilnost u učenju.

Jedva čekam da vidim šta će LearningMakeover novo napraviti.

Jasna Vujanić

HR Manager, Snap One

Zaposleni kompanije Snap One su imali priliku da pohađaju hibridni model treninga Upravljanje stresom u LearningMakeover organizaciji.

Preko e-learning platforme upoznali su sa osnovnim konceptima vezanim za stres, a tokom radionice koja je usledila imali su priliku da kroz grupni rad primenjuju najvažnije koncepte i unaprede svoje tehnike za prevazilaženje stresa.

Kolege su uživale u svim aktivnostima i učenju 🙂. Na praktičan i zabavan način su saznali kako se nositi sa stresom i kako ga prevazići.

Hvala puno Milani i Draganu na organizaciji ove radionice i divnoj saradnji, mi smo uživali i družimo se ponovo na nekom narednom treningu 🙂

Marijana Žuvela

Senior Manager - Infrastructure, Data & Security, Canada

Vrlo korisno. Odlična sveža perspektiva i sjajni saveti!

Elena Kharitonova

HR and Organizational design practitioner, Russia

Ovaj kurs je odličan i sve je dobro objašnjeno! Vrlo dobro objašnjeni svi ključni koncepti na jednom mestu. Definitivno nešto o čemu treba razmišljati... Animacije i grafika su doprinele tome da sadržaj bude zabavniji :)

Marija Pantelić

CSR and business sustainability expert, speaker and ambassador for SMEs in Serbia.

U ovim vrlo izazovnim vremenima, kada se svi članovi naših timova na dnevnom nivou suočavaju sa stresom i neizvesnošću, ovaj kurs pruža alate koji su korisni i jednostavni za pamćenje, a pomažu nam da se izborimo sa stresom i izgradimo radno okruženje koje neguje međusobno razumevanje i podršku.

Mirjana Elez

HR professional, Assoc CIPD, Srbija

Jednostavan za praćenje, sjajne animacije i veoma zanimljivi uvidi u fiziološke aspekte stresa!

Nebojša Predić

Automation Manager, Srbija

Inovativan kurs sa nesvakidašnjim pristupom upravljanju stresom, nudi teorijski pristup i praktične primere kako da se izborimo sa stresom. Ova tema mi je veoma važna i profesionalno i lično. Prezentacija je savršeno uklopljena u okvir od sat vremena.

Dragana Stojanović

Category Manager, Srbija

Ovaj kurs je veoma koristan i zanimljiv, i naveo me je da sagledam svoj svakodnevni stres iz drugačije perspektive. Animacija je jako dobra i ostavlja vizuelne impresije koje lako mogu da prizovem u svest i momentalno proradim stres koji doživljavam. Svaka čast!

Sadržaj kursa

 1. 1
 2. 2
  • Lekcija 4: Kako možemo da utičemo na svoja osećanja?

  • Lekcija 5: Promena tumačenja situacije

  • Lekcija 6: Fokusiranje na negativno

  • Lekcija 7: Katastrofiziranje

  • Kviz 2

  • Lekcija 8: Umnožavanje stresa

   BESPLATAN PREGLED
  • Lekcija 9: Kako da sprečimo umnožavanje stresa?

  • Lekcija 10: Upravljanje očekivanjima

  • Kviz 3

 3. 3
  • Lekcija 11: Da li potcenjujemo svoju sposobnost da se izborimo sa stresom?

  • Lekcija 12: Zašto je važno da razvijamo svoje veštine i znanja?

  • Lekcija 13: Šta možemo da kontrolišemo, a šta ne?

  • Lekcija 14: Prihvatanje kada stvari nisu pod našom kontrolom

  • Kviz 4

 4. 4
  • Zaključak

Predavač

Dr Milana Malešev

Milana ima skoro dve decenije iskustva u kreiranju programa razvoja zaposlenih u korporativnom i javnom sektoru. Prvih 14 godina svoje karijere provela je kao konsultant u PwC-u. Predavač je na studijskim programima Chartered Institute of Personnel and Development iz Velike Britanije u regionu Centralne i Istočne Evrope. Doktorirala je na psihologiji u oblasti neformalnog učenja na radnom mestu. Završila je napredni nivo racionalno-emotivno bihevioralne terapije (REBT).

Kurs je dostupan korporativnim klijentima

Opcije:

1. Zaposleni pristupaju našoj platformi.

2. Upload kursa na vašu Learning Management platformu.

Cena

Recite nam koje su vaše potrebe (broj zaposlenih, dužinu perioda u kom bi imali pristup kursu, i sl), i mi ćemo pripremiti ponudu za vas.